Om bakeriet

bakeri - eksteriørHeggedal Bakeri AS er en liten bedrift med lange tradisjoner. Firmaet ble startet i september 1932 av Karsten Larsen. I desember 1979 ble virksomheten et aksjeselskap, som var eid av Karsten Larsen og sønnene Arne og Jan K. Larsen.

Etter at Karsten Larsen gikk bort i 1990 ble selskapet overtatt av sønnene. Det er en ekte familiebedrift som i dag eies av Jan K. Larsens sønn, Eirik J. Larsen og datter Ida Cecilie Larsen.

Pr. dags dato er det til sammen 7 ansatte i Heggedal Bakeri AS: 2 konditorer, 2 bakere, 3 bakeriansatte/sjåfører og 1 kontoransatt.

Vår policy er: Ferskvare – Service – Kvalitet. Vi leverer våre brød og bakervarer rykende ferske. Alle våre kunder ligger i lokalmiljøet, og våre sjåfører bruker aldri mer enn 30 min til leveringsstedet. Derfor går våre brødvarer rett ut av ovnen og direkte til kunden.

Varene er ferdig stekt mellom kl.05.00 og 06.30 og leveres til utsalget i Asker kl.08.00, og til butikkene innen kl.10.00

Vi har best service fordi vi er små og leverer i nærmiljøet.

Vi kan levere varer på kort varsel. Ta kontakt med oss for å avtale nærmere.

Du finner våre varer hos følgende butikker i nærområdet:

Rema 1000: Slemmestad, Spikkestad, Asker, Nesbru, Drengsrud, Gullhella og Billingstad Kiwi: Heggedal, Vettre, Rortunet og Bødalen Rimi: Heggedal, Bjerkås, Askerholmen, Vardåsen, Morellveien og Borgen Meny: Rortunet Coop Mega: Rortunet

I tillegg leverer vi til bedriftskantiner, cateringfirmaer, barnehager og privatpersoner. Hovedleverandør til Den Glade Baker i Asker.